Vanaf maart 2022 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ binnen huisartsenpraktijk Raaijmakers. Om de even weken op dinsdag en wekelijks op vrijdag ben ik zowel op locatie Raadhuisplein in Sprang-Capelle te vinden als op locatie Koetshuis in Waalwijk.

Na mijn afstuderen als psycholoog in 2009 ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als psycholoog binnen een gesloten setting binnen de sGGZ. Een diverse patiëntenpopulatie met onder andere psychotische klachten, persoonlijkheidsproblematiek, angsten en depressie maakte het werk zeer afwisselend. Naast begeleidende gesprekken zette ik veelal (elementen van) cognitieve gedragstherapie in. Na enkele omzwervingen over de wereld wilde ik graag aan de slag op de plek waar patiënten met hun klachten binnen komen.

Bij de POH-GGZ staat het levensverhaal en de bijbehorende problematiek van de patiënt centraal. Er is tijd om de psychische/psychosociale klachten uit te diepen en vervolgens de patiënt te begeleiden, kortdurend te behandelen of eventueel door te verwijzen naar een passende setting. Dit kan zeer praktisch van aard zijn maar ook meer de behandelkant op gaan, altijd met de insteek om de klachten te verminderen en om de eigen regie te behouden.

Tot ziens op de praktijk!

Dokter F. Raaijmakers
Huisarts
Dokter M. Dirkx
Huisarts
Dokter T. Vriends
Huisarts
Dokter C. Schoemaker
Huisarts
Dokter D. Smetsers
Huisarts in opleiding
Sandra
Praktijkondersteuner Somatiek
Leonie Korse
Praktijkondersteuner GGZ
Cobi Hamelink
Praktijkondersteuner GGZ
Ramona
Praktijkondersteuner Somatiek
Pascalle
Doktersassistente
Eelke
Doktersassistente
Aranka
Doktersassistente
Mariella
Doktersassistente

Snel naar

Contact

  • Locatie WaalwijkKoetshuislaan 607
    5146 BR Waalwijk

  • Locatie Sprang-CapelleRaadhuisplein 1
    5161 CG Sprang-Capelle