Visie

We streven er naar om zorg te bieden vanuit kleine teams waardoor u een eigen huisarts heeft met bekende gezichten als ondersteunend personeel.

Op de locatie aan het Raadhuisplein werkt dokter C. de Jager en op locatie Gezondheidscentrum Het Koetshuis dokter M. Dirkx. Dokter F. Raaijmakers is alle werkdagen voor beide teams beschikbaar. Beide locaties werken met hun eigen team en biedt op die manier haar vaste gezichten en de benodigde persoonlijke achtergrondkennis en continuïteit. Uiteraard bent u ook vrij om op de andere locatie te komen als dat gewenst is. Op die manier streven we naar maximale flexibiliteit met behoud van persoonlijke aandacht.

Spreekuur afspraak

Voor niet dringende zaken kunt u 24 uur per dag, via deze website, een afspraak maken. U kiest zelf met wie en wanneer u deze wil inplannen. Als u de afspraak heeft gemaakt, staat deze direct in onze agenda. Daarnaast kunt u altijd bellen met de assistente. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden. Dit doet zij om een goede inschatting te maken van de aard en de spoedeisendheid van uw klachten. Soms blijkt een afspraak niet nodig te zijn en zal de assistente u telefonisch advies geven. Het gegeven advies wordt altijd dezelfde dag door de huisarts gecontroleerd.

Voor een consult reserveren wij 10 minuten en geldt in principe voor één persoon met één klacht. Mocht u meerdere klachten willen bespreken dan reserveren wij hier 20 minuten voor. Wanneer u denkt meer tijd nodig te hebben kunt u dat doorgeven aan de assistente.

Visite

Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, vragen wij u, indien mogelijk, naar de praktijk te komen. Wanneer u om medische redenen niet in staat bent om naar de praktijk te komen zullen wij een visite met u inplannen.

Herhaalrecepten

Voor herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag onze receptenlijn inspreken. Spreek hier duidelijk uw naam, geboortedatum en de gewenste medicatie in. Heeft u de medicatie voor 12 uur ‘s middags besteld dan kunt u dit de eerstvolgende werkdag na 14:00 uur ophalen bij de apotheek. Ook kunt u via MijnGezondheid.Net uw recepten aanvragen.

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct bellen met het spoednummer 0416-530429 of de optie ‘spoed’ in het telefoonmenu kiezen.

Huisartsenpost

De huisartsenpost is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen. Iedere werkdag na 17.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur, op zaterdag, zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend. Houd bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens en de door u gebruikte medicijnen bij de hand.

Het adres van de huisartsenpost is:

Huisartsenposten Midden-Brabant
Kasteellaan 2
5141 BM Waalwijk

Voor spoedgevallen moet u eerst telefonisch een afspraak maken op 085 – 53 60 300. Er wordt dan afhankelijk van de ernst van de klacht een advies gegeven, een consult of een bezoek aan huis aangeboden.

Dokter F. Raaijmakers
Huisarts
Dokter C. de Jager
Huisarts
Dokter M. Dirkx
Huisarts
Sandra
Praktijkondersteuner Somatiek
Hennie
Praktijkondersteuner Somatiek
Christel
Praktijkondersteuner GGZ
Cobi
Praktijkondersteuner GGZ
Ramona
Praktijkondersteuner Somatiek
Pascalle
Doktersassistente
Eelke
Doktersassistente
Aranka
Doktersassistente
Wendy
Doktersassistente

Snel naar

Contact

  • Locatie WaalwijkKoetshuislaan 607
    5146 BR Waalwijk

  • Locatie Sprang-CapelleRaadhuisplein 1
    5161 CG Sprang-Capelle